onsdag 20 oktober 2010

don´t have what it takes


försökte lägga upp en film när ja sjunger don´t have what it takes, men datan ville inte fungera.. Surt, kanske går en annan dag! förresten hatar ja alla mina sketna blåsor i munnen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det är sjukt galet men det snöar här! Jättemycket, och jag tycker de är en så sjukt underbar vår, för hittils har de bara varit solsken varenda dag nästan och torrn i marken med massa fina löv som ligger över allt, om de nu kunde hålla sig snöigt vilket är sjukt omöjligt (mken ändå?) så skulle de innebära att detta var den bästa hösten hittils i mitt liv. vill även säga att ja köpt nya köngor idag på din sko, me lite nitar på och grejer, riktigt nice! Köpte även smink o benvärmare. tråkiga utgifter men sjukt nödvändigt att ha..

Vi var ju som sagt i Kristianstad idag, och efter åkte vi som sagt och badade på tivolibadet som de hette. det hade verkligen ingenting me titeln att göra, ett vanligt badhus ungefär! Daniel gjorde magplask från 3:an och råkade bita sig i munnen typ, så "strängen" som sitter framför tänderna uppe i munnen bets av helt så han har ingen sån nu.. stackarn va ont de måste göra..

Imorgon är de torsdag och vi har konsert på kvällen kl 19! vi ska köra igenom alla låtar vi lärt oss då så de kommer bli riktigt nice. Imorgon är de även bara en dag kvar tills ja åker hem, taggad!!

Sov så gott, godnatt!
Det där klippet får väl koomma upp en annan gång då.
Puss o kram <3

1 kommentar:

  1. Nu kommer du hem snart!!! vi längtar, Förstår om du ska träffa massor,men hoppas vi får se dig nåt. kram från svärmor

    SvaraRadera