söndag 3 oktober 2010

my first shit man-moment


Nu vet inte jag om det finns nån regel för hur sentimental man får vara. Men SHIT MAN. Detta var den absolut finaste dagen i hela mitt liv. det är något stort som inleddes idag, och så många varma hjärtan som delades och glädjes åt varandra. Så många band som knöts för alltid, och så mycket känslor på en och samma gång så inte en människa i världen skulle förstå om man återberättade hela händelsen. Nu är själva grejen hemlighetsstämplad så jag får inte avslöja något ändå, men jag kan trösta "alla" mina läsare med att återberättningen inte alls låtit särskilt märkvärdig. (WROONG..) Jag blev så tagen så jag inte fick fram några tårar, ingenting! Det enda jag kunde göra var att sitta med världens största leende och se på några av de underbaraste människor jag vet, som tillsammans blev En i en enda cirkel. Detta var helt sjukt och jag har aldrig känt på liknande vis förut, så jag vill bara tacka Souled Out främst, men självklart mina älskade homies No Limits. Tack för världens finaste Shit Man-Moment, jag ska ta med det till graven <3

om jag ska slita mig från det sentimentala som för övrigt är sjukt svårt, eftersom det tunga hjärtat och pirriga bröstet och känslan vägrar försvinna (vilket är fine by me) så kan jag väl berätta hur No Limits första spelning gick också. AWESOME! We rocked the world. Mitt solo på purple gick jättebra också. En sjukligt bra start på er sjukt efterlängtad turné!

Imorgon kl 11 har Souled Out en liten gudstjänst/spelning, så det händer imorgon, sen ledigt tror jag.. vila ut denna hektiskt helg.. Och nu är det nog dags att jag blundar!

Tack för idag alla närvarande, kan verkligen inte släppa detta! <3

2 kommentarer:

  1. Äntligen fick jag tid att sitta ned o läsa igenom hela din blogg. Jätteintressant med mycket blandade känslor.Jag är oxå helt säker på att du gjorde rätt som lämnade(tillfälligt?) baren o åkte till skåne. Du kommer att utvecklas musikaliskt med en rasande fart. Vi här hemma i vardagsrummet finns kvar, var så säker!!Dexter har lärt sig prata. Så fort han kommer in eller man möter honom ute så mjauar han, inte bara lite utan jättemycket.Skall följa din blogg fom nu. KRAM

    SvaraRadera
  2. hej lisa! fråga mig inte hur ja hitta bloggen, ja tänkte försöka hitta eran hemsida åså var de din blogg som kom upp när ja sökte, skumt! men vilken trevlig blogg du har:) var jätteroligt att träffa er i helgen och allt! solot gjorde du skitbra, var riktigt kul att få sjunga med dig och jag tror du gör låten ännu mer strålande när du får sjunga solot själv sen:D ha de nu så jättebra, ska försöka kika in här lite då å då så man får se va ni har för er på glimåkra. kramar från josefin(souled out)

    SvaraRadera