söndag 19 december 2010

städdag villa 6... yay


Söndag.. veckans tröttaste dag. hur ska jag kunna vakna till liv en dag som denna, efter två helt fantastiska spelningar denna helgen!! Spelningen i Oskarshamn i fredags var den som var minst befolkad mot vad vi alltid haft, det var kanske max 30 pers där, men det var den mest fantastiska och roligaste spelning vi någonsin haft!! Så sjukt underbart, publiken var med, dom dansade, och framför allt - dom hade spelningen MED oss, precis som tanken är. Vi är inte ute och spelar för att stå och visa upp alla stämmor vi lärt oss, alla fina röster i kören eller något annat. Vi är där för att publiken är där, och drömmen är att göra konserten tillsammans. Konserten gick i alla fall sjukt bra och ett stort glädjerus svävade över No Limits hela den kvällen/natten pga en sådan enkel sak som en underbar publik.

Men resan till Oskarshamn var ingen dans på rosor det (KAN JAG LOVA). Vi började med att dela in oss i bussarna på morgonen, och sjukt otippat nog så blev vi bara 5 stycken i vår buss (man fyller dom med 9 platser annars, så uppdelningen brukar inte vara att två bussar är smockfulla och en har 4 lediga platser, så bara det var lite skumt). Vi åkte i den så kallade "ferrarin#" (bara för att den minibussen är röd och dom andra är vita, haha), och vi i bussen var Daniel, jag, Mickis, Susanna och Calleballe. När vi stannat på första pissepausen så hade Nicke upptäckt den ojämna fördelningen i bussarna så han kom över till oss.. Nu var vi 6 stycken.

Mitt på en räckad 2+1 väg, hastighet 90 ute i ingenstans utanför Ramkvilla slutar vår buss ta gasen. Den bara rullar långsammare och långsammare och paniken stiger i bussen. De andra bussarna råkade komma på villospår så åkte inte samma väg som oss i ferarrin vilket gjorde situationen mer komplicerad. Efter ett antal hundra meter står våran buss stilla på en enfilig väg med räcke, dessutom bakom ett litet krön och på en 90 väg. Yippie!! Bakom oss kommer långtradare o bussar och situationen var inte rolig. Dom andra springer ur och putter och jag styr fram till nästa bussficka. Väl där är bilen stendöd och tänder inte. Hepp. Ringde tusen miljoner samtal men inget hjälte ju, vi satt ju trots allt själva och frös halvt ihjäl oss mitt ute i ingenstans! Till slut får vi tag i en bärgningsbil som kommer efter lite mer än en timmas titanickyla. När han väl kommit har vi fixat ersättningsbuss i Växjö, så när vi rullade in där med bärgningsbilen så packade vi över våra saker och kom iväg mot oskarshamn bara 4-5 timmar för sent! Btw så var de sjukt mysigt att alla 6 i bussen kunde sitta o käka sina pastasallad o prata me varann utan nån som körde, det är inte varje dag man kan göra det :)

Som sagt så var fredagen väldigt omtumlande, men alla kom i tid och spelningen blev som sagt bättre än nånsin innan, så visst fanns det en mening med detta också. Frågar man oss i bussen, trots köldproblem som enligt mig alltid kommer kvarstå som men för livet, så var det mest ett roligt äventyr om man blickar tillbaka på allt nu. Och tack till den otroligt snälla farbrodern som stannade och gjorde sitt allt för att hjälpa oss med bussen. GBY!

Spelningen igår gick också jättebra, men energin var inte alls som i fredags. Spelningen var sjukt bra och mitt solo var med och gick väldigt bra (tror jag). Väl hemma ska vi nu ha städdag i 6:an. Kan inte förstå att vi ska lämna detta underbara stället och framför allt varandra som har betytt mer än något denna tiden, redan på tisdag. Men när man tänker närmre på det, så kommer det inte finnas något bättre än att få komma hem till älskade älskade FLO KLEV!!!

Fick även ett underbart litet samtal me världens goaste unde Minea i fredags kväll Alldeles för sent!! Men underbart var det, hon babblade och sa ISA! och räknade till tolv typ fyra gånger :) saknar henne!

Hoppas ni slipper städa idag, de gör inte jag :)
Långt inlägg!!
Puss o kram<3

1 kommentar: