lördag 3 september 2011

en lördag som den borde vara :)


halleluja på er!

Idag är det ungefär världens segaste dag.. men de är skönt! minea ringde och väckte oss kl halv 9 idag o sen har dagen bara rullat på. jag har hjälpt mamma i köket o bråkat med crille. för er som inte känner oss så betyder inte bråka för oss att vi had a fight utan att vi bråkar som syskon ungefär.. ibland skulle jag kunna strypa honom! han vinner dock alltid alla fighter men det tänker jag aldrig säga till honom. han har aldrig brytt sig om min blogg och det kanske bara är bra :)

jag har redan hunnit med att sova middag också.. helt sjukt! Och ja, mitt nyttiga liv går toppen!! :D jag har bestämt mig för att försöka nu i två veckor utan nåt onyttigt och så får vi se om de är som dem säker, att sötsuget försvinner efter 14 dar. ska bli spännande att se, jag är taggad på frukt o bär o inget småätande :D

jag och pappa beslutade oss innan för att jag och han kör upp mig till märsta på måndag supertidigt istället för söndag eftermiddag. det känns bra att kunna va med efter dopet imorgon också, jag ska ju sjunga två låtar. så vi åker på måndag apatidigt istället!

crillis o ja ska ta en sväng te gräsan sen för att hälsa på barnen som är på besök, o sen åker vi hem hit igen. mama needs me! :)

hoppas alla har en lika härlig o kravlös lördag som jag, crille o pappa jobbar med muren ute och jag tänkte slänga igång ett grey's-avsnitt!

puss o kram <3

1 kommentar:

  1. ja du Lisa, ni låter som ett gammalt gift par när ni drar igång ;) men ni är härliga, kul att ni kom förbi en stund. Vi ses imorrn/kram Eva

    SvaraRadera