torsdag 24 november 2011

waaaaaahh

hoho., lite kluvna känslor just nu. SHIT jag är VERKLIGEN en drama-queen.. mamma mia.. men när ja väl är glad så är ja sjukt glad! :D de är bra. men just nu är ja inte de. jobbigt när minnen springer ikapp och ja lyssnar på skyscraper samtidigt som ja ska göra en jobbig grej nu snart. men de blir bra :)

ja har faktiskt fått lite jobb idag. skrev ja de innan? vet att ja skrev att matilda ringde 7 ggr men sen kommer ja inte ihåg mer.. haha! men hennes mamma annika hade iaf fixat ett vikariejobb på högstadiet i herrljunga som musiklärare åt mig tills den andre tillfrisknar, som kan vara ända dram till jul kanske. jätteroligt och väldigt behövligt i plånboken!! tack annika! <3

nu ska ja som sagt åka snart. väntar på bilen me tildis i. de kommer gå bra :D ikv var de prat på att vi skulle repa i det ej officiella bandet också. Men de blir nog inte så! Har varken bil eller nån låt att ta med.. jaja!

Nu kommer mojja här på garageuppfarten i 110 knyck me pannbiff åt barnen som "inte kan laga mat själva". han är så snäll! Puss på honom!

Hej svejs! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar