torsdag 8 december 2011

AAAAAAAAJJJEEEEEEE...

som in förstår har ja solat igen :D seriöst.. är de inte röven ja bränner så är de pattarna. de sticks o ja fryser o är asvarm.. dumma idé. blir inte trött för de är så obehagligt o ja ska upp snart o jobba. kanske borde försöka sova..? nej för sjutton de går inte.

en lite rolig grej hände.. min mormor har fått skyhögt blodtryck pga idol. hahaha! hon brukar alltid ha lågt annars, men de va nära hon inte fick flyga till spanien till o med xD för robin är med! men även för alexander bard. så här arg hon har varit denna hösten på den "karln" som hon säger har hon inte varit nånsin på sina över 70 år tidigare!! så himla komiskt bara ..

idag åkte vi till torp. vi kolla på en lägenhet som sagt i uddevalla till elin o susann, den va fin o lukta knark. på torp skulle vi käka o köpa läppstift o käxchoklad. tydligen tillsammans med alla Chris Medinas fans som gästade torp i kväll, plus en lång kö där de första 500 skulle få en julklapp var värd 1000 kr. jättestilla dag! inget läppstift åt mig.. men de gör inget !

ååå ja gillar inte att allt känns så oplanerat inför helgen!!!

Nu , hej då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar