tisdag 13 december 2011

längesen ..


hey all the single ladies

haha..?

De har hänt mycket sen sist.. ja har inte orkat skriva bara! Robin har kommit tvåa i idol, jag har fört en seriös dialog med Kissie, pekat fuck you 50 cm från Alexander Bards ansikte samt fått en puss av Martin Björk.. Minst sagt händelserik helg!

De va samtidigt en så sjukt kul helg.. Majkel, Ted och jag kom in på Café Opera efter en taxiresa hem till hotellet för min del för att hämta leg.. haha, 500 spänn taxi! gött. men vi kom in, o jäklar va hålligång de va där. måns zelmerlöf o Danny var där också, waaahhh.. dregglo

Sen åkte vi vidare till White room o hänka på Björken in, så lätt var det. haha! Där inne var de galet o mycket kul hände, men dessvärre visade dem sig vara fattiga då dem slarvade bort min fina genomskinliga vita skjorta som ja älskar .. sketna place asså

de va kul där för de va många man kände igen, däremot kommer ja inte ihåg några en dan som denna. haha! Så kul var de me andra ord..

vi kom till hotellet vid 6 , gick upp 11. sen skulle ja hem o hit o dit men de blev fel o allt men till slut kom ja hem, men innan de va de påt igen.. idolfest som andré hade fixat. sketkul, men dom mindre under 18 fick inte va kvar efter halv 12, o alla utom robin var det. så alla drog, SKITtråkigt, o vi andra åkte hem till Tony som är en kille som har vart med i topp 20 idol. han hade lite efterfest slash mys o de va de verkligen.. gura o ett rum fyllt av sångare!

Några höjdpunkter från kvällen var följande:
(bör sägas att alla är av en och samme lirare, Ted Pålsson. min nya idol)

Vi spelade Med Andra Ord som är ett jätteroligt spel..

"Man kan röka det, det är grönt och de finns i trädgården på marken!"
- Mossa????

"En hund som har lockar!"
-Guldlock???

"En insekt med hur många ben som helst!"
-Fluga???

the list goes on and on.. haha! Sjukt rolig helg o vi tre sov väl sammanlagt 5 timmar på hela helgen. haha nej men väldigt lite! Men DET var de värt!

Nu längtar jag efter Robin som han var innan.. De är massor att göra säkert och hit och dit men det är jobbigt när ens bästa vän inte hinner med allt som innan längre. Man får unna till en viss gräns! Det har ju bara gått 4 dagar sen finalen..

Nu ska vi i familjen spela Med Andra Ord som mamma köpte :D weee!!

Puss o kram , skriver nog mer sen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar