lördag 23 juli 2011

halomi


hey man!

igår kväll somnade jag som en stoock när ja o crille såg på stockholm-båstad. vaknade inatt o drömde massa mardrömmar o skit, o sen somnade jag om o sov till tolv idag! Niice.. ikväll blir de JOBB i lidköping! Liveband o öltält, kom dit alla partysugna oansvarstagande ungdomar, vi ses!

Puss o kram <3

fredag 22 juli 2011

fredagsmys med crille!


heej!

ja o crille ser på extreme movie.. haha! kolla på den om ni inte har gjort det.. :)

idag har vi vart o köpt en byrå till lägenheten! Den blir nog kanoners! sen gick vi lite på stan o käkde, innan vi åkte hem o slappade. imorgon ska jag jobba kväll, kronan har nånting så det blir öltält i lidköping, säkert trevligt!

Nu ska jag mysa vidare framför tvn, godis, chips o ostbågar! Hoppas alla har fredagsmys så de skriker om det :)

puss o kram <3

torsdag 21 juli 2011

Längesedan sist!


Hoppla hoppla vad längesedan det var nu!

Det har hänt mycket, men jag vet inte vart jag ska börja.. I helgen var det fallens dagar och jag var frivillig trubadur på lördagsnatten, även sjukvårdare åt en tjej som stukade foten rejält. Jag är alltid lillmamma när jag är ute! Men så är det.. Igår ringde Johannes o Martina o fråga om ja ville med ut o käka, så vi drog till Back Stage och tjöta, drack vin och åt pommes! Supermysigt!

Sen gick jag till O'learys för att hälsa på mina gamla jobbarkompisar, och jag blev så chockad att dom kände igen mig.. Det gör ju INGEN nu för tiden.. Ljubo tyckte jag skulle ringa chefen med en gång idag för att fråga om jobb, och Johan med. Det borde jag göra!! Johan tyckte jag skulle färga tillbaka håret.. Kul! 4000 spänn senare.. köper en mood på ica för 65 o sen är de svart igen, varför kan det inte va lika enkelt med blondt!? Typiskt. Men jag ska va blond nu!

Jag är ledig ikväll! Torsdagsklubben ringde och frågade om jag kunde jobba men jag får inte ihop det riktigt med tid och bil så jag ska vara ledig. Det känns skönt! Jag ska jobba på lördag i Lidköping för kronan med, kom dit!

Jag har börjat lära mig spela gitarr! Ska jag va ärlig så går det framåt som sjutton! Det är bra. för annara hade jag slutat med en gång.. :) hihi!

Det har hänt mycket sedan sist.. Jag o linnea åkte ju på Hönökonferansen, skitkul! sen kom ellen dit o efter en sjukt spontan vecka där utan sovplatser o nåt (vi fick byta för varje natt, en natt sov vi i 4 trevliga tanters förtälr..) så åkte vi hem till Calle över helgen, och jag fick även träffa min fina vän Robin och se hur han bodde! Super! så jag ellen o calle åkte på kristianstaddagarna o va på mj.konsert, utan mj såklart.. segt men asbra! Vi var även på filmkväll hos Martin calles bästa kompis o kollade på case 39.. Jonatans favvofilm! haha.. Världens bästa vecka!

och Nu ligger jag här i min onepiece och bara njuter av fridens tider.. underbart! Crille skulle nog ut ikväll, där jag skulle jobbat i baren, så jag får mig en egen myskväll istället, det går bra!

Hoppas alla mår bra, jag kan inte klaga!
Puss o kram <3