söndag 29 januari 2012


bilden, fråga mig inte

av kombinationen sällskapssjuk - och - ingen att prata med för tillfället framstår ett blogginlägg.


jag ser galet mycket fram emot denna vecka! och det bästa är att imorgon måste jag gå upp klockan 10, vilket är ohyggligt tidigt för en arbetslös själ! Men imorgon är de viktigt och även jättebra med en anledning och den är att Robin gästar efter 10! Alltid spännande att se vad tönten säger! nej, jag älskar ju honom men han är en tönt!!

men på onsdag drar de igång.. götet, falkenberg, malmö. underbart!!

Idag tittade brudsen i flo på så ska det låta först, och sen den svenska nya serien "äkta människor", som i alla fall vi tycker är skitbra! Den blir antingen sjukt hissad eller sjukt hissad av alla. Här i flo är den kanon en mysig söndagskväll :)

nu tänkte jag slänga på Sofias änglar på kanal5 play eller vad de heter.. vill inte missa det! Vilka fantastiska insatser.. samma med den hemlige miljonären.. och EXTREME HOME MAKEOVER tar ju allt.. men de är usa och dom fattar inte när man gått över gränsen ibland.. haha

men jag ville bara kika in och säga HEEEEEJ big love. om en vecka exakt nu kanske jag ligger i sängen här hemma efter en sjuk sverigetripp.. :) eller så drar jag vidare som vanligt..... vem vet?

puss och kram <3
/Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar