lördag 2 april 2011

500 dollar..?

Hey guys! Now i'm an american for real ;) de är så galet underbart här o ja stormtrivs i Chicago!! Resan gick gallant men som vanligt så mådde ja illa i landningen o hade tarmvrede på kvällen/natten men nu är de bra igen. De va rätt jobbigt när vi kom igår för klockan var halv 6 på morgonen svensk tid när vi somna o ja sov inget på planet för våga inte riskera att vakna illamående. Nu börjar man vänja sig något och klockan är nu 06.50 ca svensk tid men här tio i tolv på kvällen.

Denna dagen har vart sjuk.. Första riktiga dagen i Chicago o så mycket har hänt! De började me frukost på hotellet , donats o Beagles typ, sen åkte vi till en kyrka på nåt sjukt långt namn, greater holy temple church of god in christ, och träffade lamont lennox som är kyrkans pastor och även en känd gospelmusiker. Vi sjöng me honom o hade workshop o på gudstjänsten i hans kyrka på söndag ska vi sjunga dom låtarna han lärde oss. Jättetrevlig och alldeles godhjärtad människa, lamont!

Sen var de dags för sightseing in Chicago city, där vi tittade på Chicagos sevärdigheter. Sen efter de var vi lediga o jag Elin mickis o Ellen bestämde oss för att gå ut en runda. Vi gick till världens största köpcenter o träffa världens bästa experdit!

Sen stod mat på schemat, kl 5 åt vi på en nudelbar typ. Supergott! Sen hade vår reseledare Håkan sett att vi hade ett hål i schemat på kvällen så vi drog på (haha!!!) singels night out i en "kyrka" som tar in över 7000 pers på söndagarnas gudstjänster och heter house of hope o minglade där vi i gospellinjen. En ganska trött, konstig och halvknäpp singels-night-out kväll slutade med att jag och mickis ställde upp i en karaoketävling me Michael jackson tema, körde want ya back, körde över amerikanerna och sopade banan o kammade hem 500 dollar i cash xD så sjukt komisk grej!! Men galet coolt att ha sjungit på house of hopescenen o även vunnit över 3000 spänn på det.. Haha!

Vi kanske ska sjunga där på söndag när de är fullsatt me no limits! Fick gå backstage där innan och se alla coola datorer o stuff, o fick reda på att de finns en länk på nätet där man kan se vad som sänds, även efter de sänts! Kommer upp me länken om ja får reda på den.

Nu somnar jag!! Godnatt!
Puss o kram <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar