onsdag 2 februari 2011

Kristianstad


(Jag o Jonatan i bilen påväg till Sould Out konsert i Göteborg för ett tag sen!)
Hej igen! wow - Två inlägg idag??
Ja men varför inte.. Det har hänt en del idag nämligen så tycker det känns nödvändigt :) För det första så blev jag informerad av Mickis att vi skulle åka te Krichan som vi säger, Kristianstad, hon o ja o fika om jag ville :) Daniel o Carl skulle ändå åka o köra Niklas till sin gitarrlektion på Furuboda folkhögskola där de har sina instrumentala lektioner, så då skulle dom åka och shoppa.

Så Mickis o ja åkte med, och satte oss på ett supermysigt fik som heter nåt ja aldrig kommer på på N.. mitt emot ett fik som heter Fenix iaf! Och där satt vi i några timmar o bara mös! Först drack vi varsin hallonsmoothie, o jag ja hade glömt käka i skolan så ja åt pasta carbonara med, MM! Sen när de hade gått ett tag utan att Calle o Danne va klara så drack vi varsin vaniljlatte också, yummy! En jättemysig dag.

Sen kom vi hem och jag blev helt överlycklig för ja kom på en grej! Och sen pratade jag med mamma o crille, sen socialiserade jag mig lite me Palle o Emma, och nu är jag i mitt ljusfyllda rum o har qualitytime a´la Lisa :D jättekul!

Palle gick förbi förut me en kopp ögonbrynsfärg som blev över, oooh va glad jag blev :) Precis va som behövs nu för att pigga upp sitt bleka face såhär fram mot våren!

Ibland förstår jag verkligen inte varför människor i världen vill gå in för att göra andra ledsna? Det är något jag aldrig kommer komma på. Inte just bara för det är sjukt idiotiskt och dumt, utan även för att jag tycker att man ska hylla människor för det dom gör, och dem de är i stället. Har man precis klättrat upp ett snäpp på självförtroendeskalan ska man väl inte behöva hoppa ner två igen för att någon är omogen och tydligen inte vill väl? Nej usch. Man ska inte ta åt sig, men även om man säger att man inte gör det så gör själen det ändå, och så kommer det alltid vara. För det är så människan är uppbygd och skapad.

Tycker att det är så trist! Tänk vad världen hade varit fin om alla bara ville andra väl, och hyllade och såg upp till folk, precis för det dem gör. I dagens sammhälle och dagens Europa handlar allt om prestige, och speciellt inom musikens värld finns inte mycket "glädjas för den som kan något", utan mer jämföra och klanka ner om man känner sig sämre. Sjukt tråkigt och otroligt jobbigt för själen!

Jag har blivit en riktig liten bloggesisch-tjej! Men jag ljuger faktiskt aldrig om nåt ja skriver utan skriver va ja gör o tänker på! Det är nog bra, att bli av me lite tankar innan mörkret faller. Lite balsam för själen :)

Godnatt inom en snar framtid!
Puss o kram <3

2 kommentarer:

  1. Jag önskar jag hade din röst och dina låna smala ben! Allt handlar om avundsjuka, därför vill man göra någon illa... tråkigt! Du är bäst! puss

    SvaraRadera
  2. Snälla Denise dom är inte så smala länge till om ja ska gå här ännu ett halvår till.. Men du är för underbar, och jag kan lova att det finns sjukt många mammor som önskar att de var så snygga som du! du är bäst! puss

    L<3

    SvaraRadera