onsdag 29 juni 2011

varmt i flo!


(jag o min söta lilla puttenutt!)

Heeeej!

Nu börjar mitt liv ta nån slags form. tror den mesta ångesten ligger där o gror för att jag inte haft nåt jobb, men nu är det så att jag har fixat lite på den fronten, tror jag i alla fall. Min gamla barlärare ringde mig o frågade om ja kunde jobba på cross-VM i helgen, o johannes ska också med. de ska bli aaskul! :) vip-band får vi så vi kan träffa dom tävlande, mat o logi för hela helgen o festande för den som vill. Lördag och söndag blir det, riktigt kul! Johannes kan bara lördagen för han ska på metallica på söndagen men det blir nog bra ändå. ska plugga lite sen..

Sen fick jag svar från brygga fjällbacka eller vad det nu heter, dom hörde av sig om at jag skulle jobba hos dom kanske. Jag hoppas jag kommer ihåg nåt! Isf är de boende där så jag ska prata med dom ikväll och så får vi se hur det blir.

igår kväll var en varm o mysig kväll så ja o Crille gick ut o gick, vi kom inte långt innan vi träffade dennis o Johanna, snacka en stund o beslutade oss för att gå o hyra film vi också, de hade dom gjort. Så vi gick till shell o hyrde "The next three days", en riktigt bra film som jag rekomenderar varmt! Jag är ingen film-tjej alls annars.

Just nu sitter ja o skypar me Robin, da maan! och igår var jag på gardis. just nu sitter ja ute o de är typ hundra grader.. :)egentligen skulle ja med mamma o elin till strömstad, men jag somnade o som väckte mig inte.. så jag är hemma, men de är skönt!

nu ska ja socialisera mig lite!

Puss o kram <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar