onsdag 24 augusti 2011

uppdatering.. de går bra nu! :)


Hej alla!

Nu var det ett tag sen jag skrev, två veckor sedan stod det. Det hinner hända MYCKET på två veckor jag kan säga.. men först lite slö-info sen till det allvarliga :)

1. Jag har varit på Sveriges största kristna festival i Örebro (Kumla, där anstalten för sveriges farligaste mördare ligger, gaah) och sett på massa grymma band, jobbat i glimåkra-montern och sovit i ett minusgradigt militärtält tillsammans med fantastiska människor! Vi har haft så sjukt kul, och man kan ju alltid hoppas på att vi fick några sökanden inför glimåkras nästa år!

2. Crille har fyllt 20, men ska ha sitt 20-årskalas först den 10 september. rockabillytema!!!! de blir nog allt annat än tråkigt :) grattis i efterskott älskling <3

3. Joe är flyttad från sölvesborg till en fantastisk familj i Klippan som gör allt för honom. Tänderna, hovarna och annat var inte speciellt vackert, men dem löser allt som är fel och det är jag evigt tacksam för och hoppas att detta kan vara familjen som Joe ska trivas hos för resten av hans liv. Han är min bebis!

4. Igår var Matilda här (torbjörn) o vi var uppe på berget o plockade svamp! Vi gick vilse de första vi gjorde men hittade tillslut ut ur skogen igen utan att någon älg åt upp oss.. :)

5. Jag ska INTE längre vara med i true talent, jag var uttagen men har tackat nej pga okänd anledning.. nåt som flög i mig, har varit desperat över att synas hit o dit o sjunga ständigt men något sa till mig att inte vilja så nu är jag inte med. Det känns förvånandsvärt bra nu! Speciellt lite kaxigt att ha hoppat av en så stor tallangtävling :) haha

NU till det "allvarliga" !
På frizon råkade vår monter vara brevid en annan skola i stockholm. en bibelskola som ligger i märsta (norra sthlm). Jag har som de flesta vet mina planer att bli musiklärare om inget roligare dyker upp inom musikvärlden, och ska söka musikhögskola nu till våren. Jag har därför räknat ut att kommer jag in nånstans(som jag HOPPAS) så har jag bara fram till våren på mig att göra något roligt innan jag är fast i pluggandet o hit o dit för alltid. Efter ett tag blev jag riktigt taggad på denna skolan och man kan dessutom lägga till lovsångsprofil vilket jag nappade på direkt.. så ja, lika bra att berätta, att om 1 vecka och 5 dagar flyttar jag till huvudstaden! I'm so exighted!

Det är dessutom tydligen omöjligt att få boende och jobb i stockholm.. okej.. efter en förmiddags ansträngande hade jag 4 jobb och 5 boenden.

Nu ska ja fortsätta göra ingenting fram tills Crille hämtar mig. Jag har lovat honom att umgås med honom heela tiden fram tills jag åker.. så kanske han är trött på mig sen ;) haha

imorgon bär det av mot varberg för att vara barnvakt åt två hukliganer :) de blir spännande!

puss o kram <3

1 kommentar:

  1. ja du Lisa, det blir nog bra va du än bestämmer dig för. Vi kommer sakna dig igen men kanske ser vi dig oftare än förut. Du har säkert hela fam Taikon Thorsmyr bakom dig / kram svärmor

    SvaraRadera