måndag 29 augusti 2011

vilken dag..

hej!

Jag har funderat lite och funderar på om jag ska blogga hela detta året också? som förra året me glimåkra. Det är ju sjukt kul att gå tillbaka och se vad jag gjort.. medans jag väntar in mina greys-säsonger så ska jag nog läsa igenom min glimmablogg.. usch vilka flashbacks jag kommer få! enda kroxet med att blogga i år är väl att jag inte har internet i lägenheten där jag ska bo eftersom att jessie som jag ska bo hos ska uppsäga det då hon liksom jag har internet på mobilen. Däremot har jag ju egen uppkoppling på datan som inte funkat på hela året så HOPPAS de kan fixa sig nu inom 6 dagar innan ja åker till Stockholm..

Idag har varit en mycket händelserik dag. Till att börja med så sjutsade jag min världsbästa mamma till sjukhuset inför hennes operation.. hon har nu hört av sig och det gick mycket bra vilket känns underbart. min finaste mamma <3

sedam var det dags att åka till frissan och bli ett snäpp blondare. dock så blev det typ ingenting, utan bara 1250 kronor fattigare på typ ingenting. hon vågade inte ta mer me tanke på alla mina färgningar, men ja tycker inte man ska behöva betala så mycket på nåt som knappt syns.. nu ska ja upp o ha i silvershampoo!

Sedan åkte jag hem, skrev lite musik vid pianot och lattjade i studion, innan jag åkte till trollhättan för att hämta elin, sen åkte vi till pappas jobb för att hämta honom och åka till jysk. nu börjar in hemska historie:

Jag och mamma har tittat ut en fantastiskt fin garderob på jysk. se bild:Fin, eller hur? Jo, mamma och jag hade beslutat att köpa denna till mig att ha i rummet i sthlm då det inte finns någon garderob åt mig där. inte nog med att den är snygg, den är även för tillfället prissänkt till endast 999 kr! tre lådor, två dörrar med hyllor i en och "häng-yta" i en, plus plats på hyllorna, och en spegel. Vi åkte till jysk i trollhättan och kom in. framför oss gick ett utländskt par, och av en ren slump sa jag: de kommer säkert ta den sista nu! vad händer? jo, de går in, går fram och pratar (mycket otrevligt) med experditen och får reda på att det inte finns några kvar. hon blir beordrad att gå och ringa någon annan jysk och kolla om dem har inne.

hon kommer tillbaka och säger att det finns EN enda kvar och att de inte tillverkas mer. han muttrade något men tog numret till älvängens jysk där denne fanns och fortsatte handla i affären. då går jag och ringer jysk i älvängen och åker halvvägs till göteborg och hämtar garderoben själv!! vad tycker ni som läser, handlade jag rätt, eller handlade jag fel? Vad skulle ni gjort? hade jag rätt att ringa och boka garderoben?

Jag mår ganska dåligt över detta!!
puss o kram <3

1 kommentar: